Hem » Mode » Prylar för båt och skärgård

Prylar för båt och skärgård

I denna artikel tänkte vi tipsa om lite bra prylar som vi upptäckt på nätet för både båten och skärgårdsfastigheten. Det kommer röra sig ifrån allt från inredning till roliga saker för att kunna aktivera sig under sommarsemestern. Låt oss köra igång!

Inredning

archipelagoAv en slump stötte vi på sajten marinstyle.se. På den finner du en hel uppsjö av passande inredningsartiklar för din båt och fastigheter nära havet, främst textilier. Textilier passar för övrigt utmärkt för att på ett ganska enkelt sätt bona till det och skapar en helt annan stämning än innan. Det kräver heller inte så mycket av de rum som de ska placeras i för att nå en lyckad effekt. Avskalade och ganska torftiga miljöer kan nästan ses som blanka canvas som man enbart med några färgklickar kan fräscha upp rejält.

Livräddning

Båtar och säkerhet går ju varandra hand i hand, så se till att det finns tillräckligt med säkerhetsutrustning på båten. Flytvästar och en livboj är så klart standard, men något som fler båtar verkligen borde ha är något i stil med MOB Säkerhetslina. Se även till att det finns en första-hjälpen-låda ombord och även en brandsläckare.

Bra att ha

Man kan även utrusta båten med en mängd olika saker som kan vara bra att ha. Saker som vulktejp och material att göra packningar av, lite extra kablar i allehanda dimensioner, en bra presstång, med mera. Tänk igenom situationer som uppstått på båten och vilka saker som kunde ha förhindrat eller fixat det. Några sådana saker kan säkert vara praktiskt att ha med sig även i framtiden.