Hem » Shopping » Godsaker

Godsaker

Visst är det gott med en godsak till kaffet? Vi tror att de flesta tycker om det och hur det än må vara med sötsaker så måste vi kunna unna oss något gott emellan åt. Vi fikar som aldrig förr i Sverige, och på de flesta företagen så är den obligatoriska kvarten med kaffe och godsak på för- och eftermiddagarna ett måste.

LatteSju sorters kakor är nog ett minne blott, nu ska det vara Cup Cakes och kladdkakor eller cheesecake i olika smaker. Kaffet är numera utblandad med mjölk 😉 och kallas för Latte. Vissa föredrar en Cappuccino och en lite chokladbit och njuter av detta. Oavsett vad vi dricker för sorts kaffe så är det frågan om en njutning och en stunds avkoppling från stressigt arbete eller bara få sätta sig en stund och ta det lite lugnt.

Om du skulle vilja prova på något annorlunda så kan vi verkligen rekommendera Postkakan, godsaken som är så lysande att du kan beställa den via deras hemsida och får den levererad hem via posten till din brevlåda. Det finns även möjlighet om du har ett företag och har ett event att beställa något som dom kallar för Logobit, en lite godsak med ditt företags logga på.